avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act adițional în CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act adițional în CIM

Soțul meu a primit un act adițional pt semnat în care se precizează că se fac modificări CIM la pct. L, fără a preciza litera. A rămas uluit pt că, de fapt, i se spusese că e pt bonificație cf graficului de atins așa cum s-a discutat cu șeful. Binențeles că o astfel de discuție nu a existat, soțul meu nu știe de cât tr să vândă și pt ce bani în plus și consecințele neîndeplinirii targhet-ului. De asemenea, actul e datat pe 31.12.2918, iar noi acum suntem pe 22.01.2020...
Nu a semnat actul adițional, dar ne e frică de represarii pt că și așa îl hărțuiesc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 23 Ianuarie 2020
In actul aditional ce se mentioneaza efectiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional MF30 MF30 Buna ziua, Am semnat o anexa la contract plus un act aditional pentru acordarea unui bonus. Pe anexa specifica ca este valabila 3 luni de zile , dar nu a ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de munca simona10 simona10 Lucrez la o multinationala incadrata ca economist am primit in 28.09.2011 o informare din partea conducerii care suna asa: \"vi se completeaza cu ... (vezi toată discuția)
Dobanda car amy1yamy amy1yamy Buna ziua! As dori sa ma ajutati intr-o problema. In august 2008 am scos un imprumut de la CAR-ul orasului in suma de 6000 lei,pe perioada de 60 luni.In ... (vezi toată discuția)