avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul de salariu

Sunt angajat la o institutie publica subordonata Consiliului Judetean in functia de administrator. Am terminat facultatea de management (3 ani) in vara anului 2009. Va rog sa-mi spuneti ce se poate face ca sa fie luat in considerare diploma si sa primesc marire de salariu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kradu , utilizator 19:52, 8 Decembrie 2009
Sa aplicati/concurati la un post pentru care conditia pregatirii este cea pentru care ati dobandit diploma.
Daca functia asta de administrator este functie publica( dar ma indoiesc!) puteti solicita pe baza diplomei sa sustinetiexamen pentru promovarea in clasa( de la clasaII la clasa I)!
Daca functia de administrator este pentru personal contractual , fiind angajat pe bata codului muncii atunci probabil puteti solicita CJ transformarea postului in cu studii superioare si apoi sa participati la concurs!
Ar trebui sa stiti cam ce va scrie in fisa postului , ce fel de post e asta al dvs!
Oricum acum la bugetari acum se pune problem REDUCERII chelt de personal cfr L 329/2009 si a altora, sint blocate posturile, nu se infiinteaza altele noi si ma indoiesc ca o sa fiti promovat in sectorul bugetar!Dar depinde si de CJ!
De asemenea, trebuie sa aveti in vedere ca in conf cu sistemul Bologna, studiile dvs sunt considerate studii superioare de scurta durata. Ca sa le transformati in studii superioare de lunga durata va trebuie un master.
Conform prevederilor legii 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, studiile dumneavostra de 3 ani sint echivalentul studilor de lunga durata( dinainte de sistemul Bologna).Deci puteti oricind candida pentru clasa I ca functionar public!
Masterul( adica inca 1 1/2- 2 ani) va poate fi necesar pentru ocuparea unei functii publice de conducere!
Multumiri pt. ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent bologna i mceline mceline Buna seara, Sunt incadrata pe un post cu studii superioare de scurta durata (fiind absolventa a unui colegiu) intr-o unitate bugetara. Anul acesta am ... (vezi toată discuția)
Transformare post din clasa iii - in clasa i, in sistemul bugetar si cerinte de studii pentru "studii superioare de lunga durata" dupa noua legislatie tip bologna. MaximD MaximD Buna. Sunt angajat pe post de referent (clasa III) din anul 2015, intr-o institutie bugetara. Mentionez ca in 2013, am absolvit cu diploma de licenta la ... (vezi toată discuția)