avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident

Buna ziua, am si eu o nelămurire,acum 2 luni am fost implicat intr un accident de circulatie minor (din vina mea) in cealalta masina a fost o victima (fata nu a depus nici plangere si nu are nici o zi de spitalizare) intrebarea este: ma mai poate cerceta penal? Cam cat timp o sa mai stau fara permis? Si ce consecinte pot trage) multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)
Conducere in stare de ebrietate tomi_mithos tomi_mithos Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la ... (vezi toată discuția)
Accident masina consecinte Fratzika Fratzika Buna ziua. Am si eu o intrebare cineva cunoscut a lovit pe trecerea de pietoni o persoana, victima a primit peste 90 de zile de spitalizare si a depus plangere ... (vezi toată discuția)