avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident masina consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident masina consecinte

Buna ziua. Am si eu o intrebare cineva cunoscut a lovit pe trecerea de pietoni o persoana, victima a primit peste 90 de zile de spitalizare si a depus plangere la politie acum intrebarea ar fi daca persoana cunoscuta ajunge la o intelegere cu victima urmand ca victima sa-si retraga plangerea de la politie ce se va intampla mai departe se va continua cercetarea penala sau care ar fi consecintele?
Cel mai recent răspuns: Fratzika , utilizator 19:01, 26 Iunie 2012
daca se retrage plingerea penala, dosarul penal va fi inchis si vinovatul va primi 90 de zile suspendarea permisului.
Sa inteleg ca daca victima is retrage plangerea penala, persoanei care a facut accidentul i se va suspenda permisul pentru 90 de zile dar daca nu isi retrage plangerea si se va ajunge la proces atunci asigurarea rca va acoperi toate daunele morale si de spitalizare cerute de victima sau va trebui sa plateasca ceva si cel care a facut accidentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)
Decontarea spitalizarii in caz de accident rutier pilotu84 pilotu84 In urma unui accident rutier am lovit o persoana pe trecerea de pietoni care are nevoie de spitalizare. Eu cred ca sunt nevinovat pentru ca in acel moment ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa - accident auto, zile ingrijiri medicale gori macovei gori macovei Buna, am si eu o problema. sa spunem ca am lovit o persoana cu masina pe trecerea de pietoni. viteza mica 10-15 km/h, fata accidentata s-a lovit cu capul de ... (vezi toată discuția)