avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Recomanda cineva un avocat de sex masculin pe partea de partaj? Dosarul este deja pe rol și vreau sa schimb avocata pe care o am pt ca deja am pierdut cu ea alt proces din cauza incompatibilități ! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Symplu , utilizator 22:25, 23 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti apela la oricare dintre consultantii de pe forum sau consultand lista avocatilor din baroul judetului in care va aflati.

Cu stima
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2020
Avocat Herghelegiu Bogdan, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
succesul dvs nu tine de sexul avocatului.
Tare as vrea sa fie așa! Dar femeiile se Pare ca se înduioșează fiind și ele mame la rândul lor, trăiesc asta pe propria piele , profesional vorbind trebuie sa aveți dreptate dar nu este așa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie de concediere panteraroz panteraroz AM FOST CONCEDIATA (IMPREUNA CU UN COLEG) IN URMA UNEI DECIZII FARA A EXISTA O EVALUARE A COMPETENTELOR PROFESIONALA SI FARA O MOTIVATIE REALA SI TEMEINICA. ... (vezi toată discuția)
Caut un avocat bun specialist în drept comercial. este vorba ... Amanolesei Petru Amanolesei Petru Caut un avocat bun specialist în drept comercial. Este vorba despre un contract de închiriere, finalizat după o lună de zile prin reziliere. Trebuie de ... (vezi toată discuția)