avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare Online seminte de legume si flori
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare Online seminte de legume si flori

Bună ziua! De cativa ani am reusit impreuna cu familia sa realizam o mica gospodarie la tara. Am fost pasionati sa strangem soiuri de legume si flori traditionale, vechi. In tot acest timp am tot raspandit seminte pe la cunostinte, unele gratis altele pe bani. De un an am deschis un site unde promovam si videm astfel de seminte. Initial nici nu am crezut ca va avea succes de aceea nu ne-am facut griji din punct de vedere legal, fiind vanzari foarte ocazionale, insa in ultimul timp a inceput sa mearga mai bine si ne facem griji. In primul rand nu putem vinde seminte de legume traditionale orice forma fiscala am avea, deoarece pentru ele ai nevoi de certificat de producator de seminte, ceva imposibil de obtinut. Ai nevoie de autorizatii de la Inspectoratul de seminte, iar ei iti pot da aprobare doar daca detii un soi care se afla inscris in Catalogul national de seminte, iar soiurile traditionale nu se afla acolo... Acum am vazut ca pentru seminte de flori legislatia ar fi mai simpla. Ce imi recomandati pentru a putea vinde online legal, in principiu 2-3 luni pe an, cat timp tine sezonul?

Alte discuții în legătură

Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare mama-fiica angiangi angiangi Buna ziua.Am urmatoarea problema:locuiesc impreuna cu mama si cu sotul meu in apartamentul mamei,mama fiind unicul proprietar,tatal meu a decedat inaintea ... (vezi toată discuția)