Buna ziua!
In situatia data: am o recidiva pe baza legii privind traficul de droguri, mai precis o condamnare de 1 an 5 luni cu suspendare, iar acum, fiind in perioada de proba, nu am acordat prioritate de trecere, iar la tesul substantelor psihoactive am iesit pozitiv la cannabis, (Tin sa mentionez ca nu am consumat timp de cel putin 6 ore, iar procesul se va judeca la tribunalul brasov, daca are vreo importanta). Intrebarea este daca sunt sanse de a ramane in libertare si daca da, care ar fi acestea?
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat.
Aveti idee care sunt sansele pentru o amenda penala? Avand in vedere ca nu am comis accident sau vreo situatie asemanatoare
In ceea ce peiveste recidiva: hotararea prin care am fost condamnat a ramas definitiva la data de 16.11.2016: “ ... suspenda sub supraveghere executarea pedepsei principale si pedepsei accesorii pe durata unui termen de 3 ani“. Este posibil, ca in cazul in care voi primi o noua condamnare sa nu se mai ia in considerare cea anterioara, fiindca ai trecut cei 3 ani? Va multumesc anticipat pentru raspuns! Cu stima.