avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Dec 392b
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Dec 392b

Pt o soc neplătit de tva care a achizit (serviciu transp avion) cu tva 21% o trec în decl 392B?
Cel mai recent răspuns: ivansilvia , utilizator 16:19, 30 Ianuarie 2020
Aţi putea fi puţin mai explicită ? Având în vedere prescurtările din întrebare, eu personal nu prea am înţeles care este nelămurirea dumneavoastră.
O achiziție (serv transport) de la o soc din spațiul ue se înreg în decl 392b?nota.Am citit instrucțiunile anaf pt depunere 392b și m-am lămurit ca nu. Se trec doar operațiunile de pe terit României. E corect? Va mulțumesc pt interes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Decont tva si declaratie 390 pentru servicii transport florinita florinita Au fost achizitionate online, cu cardul, in lei bilete transport cu avionul cu plecare si sosire in Bucuresti. Compania aeriana de transport cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Decl 300...taxare inversa? gina.lucia gina.lucia Buna ziua. La decl 300 TVA ...unde se trec facturile cu taxare inversa emise de mine? Multumesc. :-) (vezi toată discuția)