avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren

Urmează să achizitionez(asa am în plan) un teren ce aparține de dâmbovița are 1400 mp, problema mare este ca, terenul este extravilan și are o deschidere de 6 .... deocamdată Nu vreau sa construiesc pe el,ci să pun o casă mobilă urmând ca în câțiva ani să construiesc...întrebarile mele sunt: pot transfera terenul din extravilan în intravilan? Cam care sunt costurile estimative?(proprietarul mi-a spus că trebuie să merg la serviciul de cadastru și trebuie să dau 150-200 lei ca sa il schimbe din extravilan în intravilan).... și mai este problema cu deschiderea la strada de 6...pot construii pe el având această deschidere? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2020
ridhima, utilizator

Alte discuții în legătură

Teren extravilan la drumul principal BogdanL10 BogdanL10 Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren extravilan intr-o comuna si as dori sa stiu daca exsta o varianta mai ieftina pentru trecerea lui in intravilan, ... (vezi toată discuția)
Documentatie in vederea primirii autorizatiei de construire dlorelai dlorelai Buna seara, Am un teren extravilan arabil, cu suprafata de 3000 mp, deschidere de 19m, in comuna Berceni Ilfov, intr-o zona in continua dezvoltare ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)