avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Corectare Cf
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Corectare Cf

Cum se poate face o mentiune de corectie intrun cf in care intabularea s-a facut n baza sentintei civile,intabulat prin uzucapiune.Imi lipseste terasa de la mansarda si grajdul (actual garaj) care figurau initial dar nu le-au mai preluat insistand in greseala pana azi.
Cel mai recent răspuns: doina33ro , utilizator 12:35, 25 Ianuarie 2020
La biroul de cadastru faceti o cerere de IEM (indreptare eroare materiala) si atasati ca si act in baza caruia solicitati sentinta copie cu originalul. Il puteti scoate de la judecatorie.
Multumesc din suflrt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa parinteasca barta_andras barta_andras buna ziua, am mostenit o casa construita de catre parintii mei dar care figura in acte pe numele strabunicului meu asa ca intabularea a trebuit sa o fac ... (vezi toată discuția)
Instanta a omis sa treaca numele mai multor reclamanti in sentinta civila iolanda15 iolanda15 Va rog sa-mi spuneti ce se mai poate face in urmatoarea situatie. Actiunea avand ca obiect -drepturi banesti- a fost promovata de sindicat pentru membrii ... (vezi toată discuția)
Eroare in sentinta civila fevssr fevssr Buna ziua, Am incercat sa efectuez cadastrul pentru un teren arabil detinut de tatal meu, teren dobandit prin deschiderea succesiunii in instanta, dupa ... (vezi toată discuția)