avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incheiere de admitere in principiu partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incheiere de admitere in principiu partaj

Imi puteti spune cum se stabilesc care bunuri sunt comune si care nu in cazul unui partaj in urma unui divort? Am asistat in sala la o discutie asupra unei liste cred ca de vreo 200 de bunuri (cateva imobile si in rest multe mobile-obiecte casnice). Cum poate un judecator sa stie ce bunuri include in masa partajabilia? Din ce am observat in sala nu aveau oricum documente pentru majoritatea bunurilor mobile,
Cel mai recent răspuns: learnlaw , utilizator 09:33, 25 Ianuarie 2020
Se evalueaza bunurile respective de catre un expert evaluator, acesta poate stabili vechimea acestora. Se mai poate face dovada cumpararii acestora in timpul casatoriei, in lipsa documentelor, prin martori.
Va multumesc pentru raspunsuri. In calitate de student anul 1 la drept am inceput sa vad si sa invat foarte multe lucruri interesante stand in instanta si pe acest forum.
”in calitate de student la drept” , eu va recomand sa nu va limitati la acest forum, deoarece nu toate persoanele care dau raspunsuri, au studii si practica juridica.
Recomandarea mea este sa cautati cabinete de avocatura in cadrul carora sa faceti practica, mai ales daca doriti ca pe viitor sa imbratisati profesia de avocat.
Va multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica de specialitate Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila Buna ziua! Sunt student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, anul III din toamna, si mi-ar placea sa efectuez un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Practica la cabinet de avocatura Ulpianus Ulpianus As dori sa aflu niste raspunsuri de la persoanele care au facut practica in perioada facultatii, la cabinete de avocatura. Ce varianta de contactare e mai ... (vezi toată discuția)
Acte necesare in procese learnlaw learnlaw As dori sa stiu si eu care sunt actele uzuale solicitate in diferite procese in functie de obiectul lor sau un loc unde as putea invata acest lucru. Mi se pare ... (vezi toată discuția)