avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lamurire.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lamurire.

am o problema cu energia electrica furnizata de e-on si anume in loc de 230de w am doar 220w.nu pot folosi masina de spalat ,cuptor cu micro unde .am chemat firma de unde am cumparat masina de spalat a verificat tensiunea si era 180w si motivul pentru care nu functioneaza.cum trebuie sa procedez si la cine sa ma adresesez pentru a remedia aceasta problema si anume sa am necesarul de tensiune la priza 230w ori 220w.va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:45, 27 Ianuarie 2020
Mergeți la sediu la ei ca sa le expuneti problema si sa aveti si un memoriu scris.
problema nu e de la tensiune (desi 180 e foarte putin, n-am mai vazut asa ceva), ci de la frecventa.
primul lucru: trebuie chemata firma distribuitoare a energiei, sa verifice parametrii curentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii prestate gresit conform contractului marius1984 marius1984 Buna ziua, Am si eu o problema cu electrica, din covasna. Conform contractului el este furnizorul meu de energie electrica si ar trebui sa-mi furnizeze ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde , si cui ma pot adresa ? REMUSMATEI REMUSMATEI SINT PERSOANPUNA JURIDICA , IN DECEMBRIE AM AVUT UN SUT DE CURENT SI MI-A ARS TOT CE A FOST IN PRIZA . M - AM ADRESAT JUSTITIEI SI ACTIUNEA MI-A FOST ... (vezi toată discuția)
Buna seara, locuiesc in jud. ilfov, la casa, din 2017. de cand ... alia2 alia2 Buna seara, locuiesc in jud. Ilfov, la casa, din 2017. De cand ne-am mutat am avut probleme constant cu furnizarea energiei electrice de catre Enel insemnand ... (vezi toată discuția)