avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina fara completare talon ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina fara completare talon "instrainat catre"

Buna ziua! Am cumparat de curand o masina de la o persoana care a avut-o inscrisa doar la primarie(intermediar), pe talon si in carte fiind altcineva.
Eu am contractul de V-C cu stampila de la fisc dintre ei doi plus contractul dintre mine si persoana intermediara stampilate.
Masina am inscris-o la primarie la mine
Intrebarea mea este:
Ce persoane ar trebui trecute pe talon la "instrainat catre".?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:43, 26 Ianuarie 2020
Legal,la tranzactionarea dreptului de proprietate asupra bunului mobil,proprietarul are obligatia legala sa completeze pe talon,instrainat la data X catre numitul Y
Pentru parcurgerea procedurii de inmatriculare la politie,nu este impediment major ca proprietarul a omis completarea rubricii pe talon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru autoturism VIOPAUN VIOPAUN Daca am depasit termenul legal de inmatriculare al masini pe numele noului proprietar dupa ce am cumparat ,pot circula fara probleme cu procura si ... (vezi toată discuția)
Inmatricare auto SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de ... (vezi toată discuția)
Noul proprietar al masinii refuza sa faca transcrierea vldstf vldstf La sfarsitul anului 2014 am vândut numitului N. F., din acelasi judet cu mine, un autoturism. La inceputul anului 2015 am prezentat fişa de înmatriculare, ... (vezi toată discuția)