avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de incadrare

Buna ziua!Lucrez ca si personal contractual(educator) si am fost incadrata in munca incepand cu 3.01.2019 cu salariul de 1900 ,desi am studii superioare.Desi acum am un salariu de baza de 3270 ,toate sporurile(ore suplimentare,ture de noapte.... imi sunt calculate din 1900)Mentionez ca pe contractul de munca se specifica un salariu de 2080.Nu inteleg de ce mi-au trecut un salariu din decembrie 2018?.In decembrie am luat concursul si am inceput pe 3.01.2019.Am fost incadrata corect?
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2020
gabitzaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti andremaria67 andremaria67 buna ziua!in decembrie 2007 am fost preluati de o firma care ne-a introdus toate sporurile in salariu(inclusiv cel de toxicitate care conform ccmn nu se ... (vezi toată discuția)
Salariu ionescu_ady ionescu_ady Buna ziua Sunt agajat la o unitate la care am negociat cu angajatorul un salar net de 1800ron lucrez in ture de 12 ore Zanele de la contabilitate cand au ... (vezi toată discuția)
Calcul sporuri xzy xzy Bună ziua, Ma aflu în următoarea situatie: în luna decembrie 2018 am împlinit 20 ani vechime în munca (primul loc de munca fiind acesta, la același ... (vezi toată discuția)