avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

Buna ziua
Sunt agajat la o unitate la care am negociat cu angajatorul un salar net de 1800ron
lucrez in ture de 12 ore
Zanele de la contabilitate cand au facut salariile au facut brut 1900ron , cand au venit intrebarile din partea oamenilor ele au explicat ca avem sporuri de noapte de weekend etc si la final o sa primesc 1800 cat am negociat
dar ele au bagat la calculul salariilor si 32de ore suplimentare
daca luna are 20 de zile lucratoare noi tre sa facem 24 ca sa primim bani
mai rau a fost pe octombrie cand luna a avut 23 de zile si noi trebuia sa facem 27
asa s-a intamplat cu tot personalul in jur am luat lichidarea in jumatate
obligat ca daca nu am mai facut orele suplimentare nu am mai primit nici unele sporuri si tot asa
e corect ce se intampla
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 25 Noiembrie 2012
Nu este corect. Ce salariu brut aveti trecut in contractul de munca incheiat cu angajatorul?
ionescu_ady

Contabilitatea nu are cum sa va treaca din propria initiativa un anumit salariu ... ei calculeaza salariu in functie de ceea ce este scris in c.i.m. ....

Daca o luna are 21 de zile lucratoare = 168 ore si dvs lucrati 200 de ore, atunci cele 32 de ore lucrate in plus sunt considerate ore suplimentare si sunt platite cu un spor de minin 75% din salariul de baza daca nu sunt compensate in ore libere platite in rmatoarele 60 de zile de la data efectuarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar orar Anaj Anaj Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR: 1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața domnilor avocații sunt angajat cu contract ... alessandro29 alessandro29 Bună dimineața domnilor avocații sunt angajat cu contract de muncă cu un salariu de 3700 RON brut și bonuri de masă în valoare de 40 de RON bonul și am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)