avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nume greșit pe procesul verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nume greșit pe procesul verbal

Buna ziua cu stima și respect am o întrebare, dacă va rog fruindimineața de 26 Ianuarie in-i orei 2 am fost oprit de un echipaj de poliție unde mi sa cerut sa suflu in fiola de alcool test , am avut o concentratie de 0,18 am primit un proces verbal cu suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile am mai semnat ceva hârtie in care trebe sa predau permisu de conducere pt ca nu l-am putut prezenta in acel moment având portofelu acasă după ce am ajuns acasă am văzut ca procesu verbal in care îmi era menționat numele era incomplet ex in loc de pop Cosmin -Mihai wra trecut doar pop Cosmin CNP și seria era tot bine intreabarea mea e dacă fac contestație duce la nulitatea procesului verbal ? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:25, 26 Ianuarie 2020
nu, contestati degeaba pt acest motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc un avocat din localitatea rm sarat sau buzau care sa ma reprezinte in instanta vionel vionel Subiect: am fost oprit in trafic de doi agenti ai politiei rurale BOLDU din jud. BUZAU si acuzat pe nedrept ca am consumat bauturi alcoolice ION ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit in trafic de doi agenti ai politiei rurale boldu din jud. buzau si acuzat pe nedrept ca am consumat bauturi alcoolice vionel vionel ION GEORGE-CRISTIAN Dovada de retinere a permisului de conducere auto seria DDA nr.137158 mi-a fost eliberata in baza procesului verbal de contraventie nr ... (vezi toată discuția)
Contestatie permis retinut Radu110291 Radu110291 Buna am si eu nevoie de un sfat..... in data de 27.08.2014 am fost oprit de un echipaj cu MCV de politie,care m-a surprins cu 107km/H in localitate ,mi-a fost ... (vezi toată discuția)