avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executare silita

Un credit de nevoi personale din 2007 nerestituit integral . Creditul era garantat cu veniturile obtinute prezente si viitoare. Am primit o executare silita pe venituri salariale pentru suma de 60000 lei. contractul de munca este pentru 4 ore si nu se pot retine sume. Am un apartament pe numele meu in care locuiesc. Executorul imi poate pune sechestru pe acest apartament pentru nerestituire credit? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gheocont , utilizator 16:34, 1 Februarie 2020
60 mii e o suma mare, de cat timp nu ati mai platit exact ? Daca au trecut 3 ani de la ultim plata, mergeti la un avocat si incercati-va sansa pt o contestatie la executare, invocati prescriptia. Daca veti castiga, ati scapat de executare.
Altfel, da, casa e in pericol.
Grabiti-va, termenul de contestatie e de 15 zile de cand ati aflat de executare.
Mergeți urgent la avocat.
Dacă sunteți în termen puteti face contestație la executare dar trebuie facute verificări.
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Faceți urgent contestația la executare întrucât pentru datoriile ce exced sumei de 10.000 lei se poate proceda inclusiv la executare silită imobiliară!
MULTUMESC MULT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament misu12345 misu12345 Buna . Dupa ce mi sa cesionat un credit de la o banca unei firme de recuperare creante , sa pus poprire pe salarii , se retin bani lunar , sa pus sechestru ... (vezi toată discuția)
in cat timp o datorie poate fi prescrisa? nelutza nelutza Buna ziua In cat timp o datorie poate fi prescrisa? In anul 2015 am facut un credit de nevoi personale la BT in valoare de 16.000 de lei . Dupa 6 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru recuperare credit de nevoi personale? Catalin_Sm Catalin_Sm Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o nelamurire privind demersul de recuperare a unei sume de bani imprumutata in 2013 de la banca. Am facut un ... (vezi toată discuția)