avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de semnatura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de semnatura

Buna ziua,vreau sa ii fac bunicului titu de propietate pe un teren si el are handicap si zace la pat,am facut masuratori si cerere la primarie,m am lovit de situatia ca el trebuie sa semneze acele acte la primarie,cum procedez as putea face vreo procura cu drept de semnatura pe numele persoanei care are grija de el in momentul acesta,ar fi vreun risc ca persoana respectiva sa vanda vreun teren al lui.multumesc
Cel mai recent răspuns: Catalin@89 , utilizator 16:54, 26 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Da sufera de boala pshica,(dementa) ce sar putea face in cazul acesta multumesc frumos
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate Catalin@89 Catalin@89 Buna ziua,vreau sa ii fac bunicului titu de propietate pe un teren si el are handicap (dementa ) si zace la pat,am facut masuratori si cerere la primarie,m am ... (vezi toată discuția)
Abuz notar:refuz acordare procura pentru reprezentare in instanta persoana bolnava psihic alina_25 alina_25 Am o ruda bolnava de sindrom bipolar (o afectiune a sistemului nervos ) respectiva persoana a considerat ca gradul de handicap care i-a fost acordat nu ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare sau donatie persoana inapta psihic Roxana1919 Roxana1919 Buna ziua, Bunica mea doreste sa imi dea o parcela de pamant extravilan. Tot pamantul este pe numele bunicului meu care are probleme psihice dar nu ... (vezi toată discuția)