avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de semnatura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de semnatura

Buna ziua,vreau sa ii fac bunicului titu de propietate pe un teren si el are handicap si zace la pat,am facut masuratori si cerere la primarie,m am lovit de situatia ca el trebuie sa semneze acele acte la primarie,cum procedez as putea face vreo procura cu drept de semnatura pe numele persoanei care are grija de el in momentul acesta,ar fi vreun risc ca persoana respectiva sa vanda vreun teren al lui.multumesc
Cel mai recent răspuns: Catalin@89 , utilizator 16:54, 26 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Da sufera de boala pshica,(dementa) ce sar putea face in cazul acesta multumesc frumos
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate Catalin@89 Catalin@89 Buna ziua,vreau sa ii fac bunicului titu de propietate pe un teren si el are handicap (dementa ) si zace la pat,am facut masuratori si cerere la primarie,m am ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vânzare cumpărare elena_1234 elena_1234 Vreau sa știu dacă se poate anula un contract de vanz cump încheiat de catre parintii mei în 2016. Au vândut singurul imobil aflat în proprietate lor în ... (vezi toată discuția)
Contract donatie cu uzufruct viager deaur deaur bunica mea a semnat un contract de donatie cu clauza de uzufruct viager cu fiica ei care acuma este in Spania ! tatal meu are grija de bunica mea si-a pierdut ... (vezi toată discuția)