avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concedu medical ingrijire copil bolnav
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concedu medical ingrijire copil bolnav

Am o persoana revenita in iunie din concediu ingrijire copil, iar in noiembrie a venit cu concediu medical ingrijire copil bolnav...Baza de calcul sunt lunile, oct, sept, aug, iul, iun, mai...Intrebarea este , pentru luna mai scriu venit 0 , zile lucratoare 0?Baza de calcul este doar pentru lunile oct-iun.Multumesc.:sorry:
Cel mai recent răspuns: laurafekker , utilizator 13:17, 8 Decembrie 2009
Cazul asta nu l-am mai avut pana acum , de aceea sunt dezorientata ...Va multumesc .
Cas-ul
600*4/21=114*10.5%=12 lei angajat;
600*4/21=114*20.8%=24 lei unitate.

Nu a crescut minimul pe economie, e tot 600 lei.Suntem functionari publici.

Multumesc.
600*10.5%=63.
Asta e singura retinere care trebuie sa apara la salariat.
Am inteles de unde 63 ron...600*10.5%, numai ca eu am doar 4 zile si doar la aceste zile se ia minimul pe economie , la care se adauga cas-ul calculat la timpul efectiv lucrat...Multumesc mult.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia platita din fnuass Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Referitor la indemnizatii pt.Concediu medical suportat din FNUASS am urmatoarea intrebare: - se contributii retin din indemnizatie??? ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal de 85% kuky_t kuky_t As avea si eu o problema: mi-am calculat dupa ce am citit toate discutiile de pe net cam cat ar trebui sa primesc concediul prenatal dar in momentul in care mi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate salarii mihaita 28 mihaita 28 am o carte de munca la un privat pe care mio platesc lunar sunt cu un salariu minim pe economie si as dori mai exact cat plateste lunar pentru mine incluse ... (vezi toată discuția)