avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita ANAF

Buna seara,
Ma confrunt cu o problema delicata ! Va rog sa ma ajutați !!!
In urma cu 12 ani am lucrat în funcția de bucătar la un restaurant situat in stațiunea Mamaia din Constanta, în luna Aprilie a anului 2019 am primit o notificare de la ANAF pentru a ma prezenta la sediul lor la audierea la angajarea răspunderii solidare, la care m-am prezentat neștiind despre ce este vorba, acolo am aflat ca am fost pusa în funcția de Administrator al firmei sus numite, fără știrea mea și crezând ca este o greșeala am fost la registrul comerțului pentru a extrage documentația din care a reieșit ca sunt 3 administratori
Numele meu nu apărea nicăieri, și am atunci am crezut ca este o greșeala.
In luna Decembrie (în preajma sărbătorilor) am primit o somație cu o amenda în valoare de 25619 RON și în data de 8 ianuarie m-am prezentat la sediul ANAF dar mi s-a spus ca este prea târziu pentru a depune o contestație și ca nimeni nu mai poate face nimic, urmând ca în data de 17/01/2020 sa primesc un proces verbal de sechestru al apartamentului în care locuiesc
Specific ca în aceasta unitate am lucrat doar în funcția de bucătar, acesta fiind domeniul meu de activitate și nu am semnat niciodată un document contabil.
Menționez ca perioada lucrata a fost de 9 luni după care într-o zi patronul ne-a anunțat ca restaurantul va fi închiriat, și de atunci nu am mai avut nici o legătura cu aceștia.
Specific ca:
Unul dintre patroni este decedat, al doilea este încarcerat în America de câțiva ani și al treilea este în același dosar cu mine dar spune ca s-a retras din firma și ca nu cunoaște situația și ca nu este dispusa sa plătească suma.
Ideea este următoarea, cum pot proceda sa dovedesc ca nu am fost niciodată administrator. Dispun doar de contractul de munca in care funcția mea era de bucătar și orice document legat de aceasta societate este inaccesibil !
Consider ca este vorba de un fals și uz de fals dar nu știu cum sa demonstrez acest lucru.
M-am prezentat la toate sediile ANAF din Constanta și nimeni nu ma poate ajuta.
Avocatul meu îmi spune ca nu poate face nimic în situația de fata.
Nu am deținut niciodată nici o firma, toată viata am lucrat ca un simplu angajat, nici nu dispun de bani pentru ca momentan am un loc de munca, sunt o simpla femeie de rând și nimeni nu ma ajutat.

Va rog frumos sa ma ajutați !
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:07, 27 Ianuarie 2020
Urgent mergeti la avocat cu actele. Dvs. va luati dupa ce spune ANAF si riscati sa ramaneti pe drumuri. Anaf are interes sa recupereze suma si normal ca va spun ce vor ei. Contestati de urgenta, dar de preferat sa apelati la specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu adus unei firme CretuSorin CretuSorin Buna Ziua, Imi cer scuze poate nu am incadrat mesajul meu acolo unde trebuie. Apelez la dvs. pentru ca sunt foarte disperat si nu stiu la ce sa ma ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca ella03 ella03 am lucrat la o firma 2 ani de zile.firma are sediul in Bucuresti dar eu am lucrat la Constanta intr-un punct de lucru.in luna octombrie mi-am incetat ... (vezi toată discuția)