Conducând seara pe traseul Buzău-Brașov ,din sens opus ,s-a aprins girofarul poliției cu două fleşuri unul după celălalt.
Am oprit pe dreapta aproape înăuntru șanț , la aproximativ 20 metri de mașina poliției
Am așteptat câteva secunde și nu a venit nimeni la mine.
Am coborât din mașină , am traversat strada, am ajuns în dreptul portierei domnului polițist și în acel moment s-a deschis portiera.
Am întrebat ce sa întâmplat, la care dânsul a spus ca am depășit viteza în localitate, având 83 de km/ora.
Mi-a cerut actele , le-am dat , spunându-mi să aștept,
Am așteptat, în spatele mașini de politie ,până când a întocmit procesul verbal domnul polițist( în mașină) ,era frig afară.
Când a finalizat de scris procesul verbal domnul polițist a coborât din mașină , a venit în spatele mașini de poliție, unde eu așteptam și pe portbagajul mașini ma pus sa semnez procesul verbal specificând că nu am nimic de adăugat.
În acel moment am văzut pe ecranul mașinii de poliție, poza cu numărul mașini mele care în partea de jos a ecranului era indicat 53 de km/ora.
Am întrebat aceea este poza cu depășirea vitezei ,la care dansul mi-a spus "Nu este poza când erați în dreptul nostru" .
Nu am înțeles chiar nimic.
Acestea s-au întâmplat pe data de 23.01.2020 ora 17. 59 , în localitatea Lunca ,jud. Buzău.
Buna ziua,
Puteti contesta in instanta amenda, acolo domnii politisti vor arata imaginea si, daca nu este adevarata*, nu ati depasit viteza legala ( nu va incrimineaza), vor anula acea amenda.
Acuzat pe nedrept
SashaVDK
buna ziua,
In data de 27 august 2009, rulam pe drumul european care leaga Urziceni de Buzau.La km 65 era o masina de politie cu radar stationata.Dupa cca 5 ... (vezi toată discuția)