avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmaș
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmaș

Bună ziua.
Am 25 de ani, sunt student la zi la o facultate de stat, din păcate eu din perioada liceului, adică de acum 5 ani nu am mai depus actele pentru pensia de urmaș pe care o primeam în urma decesului tatălui meu.
Se poate depune dosarul acum? Țin sa precizez ca voi împlini 26 de ani în decembrie. Dacă depun dosarul acum primesc pensia din restul anului sau doar de la data depunerii dosarului?
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pensie urmas Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana Am doi copii gemeni care au o pensie de urmas in urma decesului mamei lor.La implinire vartei de 18 ani vor fi la sfasitul clasei a XI vor mai beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas corinaghiur corinaghiur Buna ziua, Sunt anul 5 la facultate si am primit pensie de urmas pana luna aceasta(octombrie). In fiecare an am trimis adeverinta de student, ca si anul ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de urmas dinosaurustt dinosaurustt Am 18 ani si primesc pensie de urmas. Anul acesta am absolvit liceul. Nu urmez cursurile unei facultati anul acesta. As vrea sa o fac de anul viitor. In ce ... (vezi toată discuția)