avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Locuiesc in strainatate de 10 ani si figurez in ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Locuiesc in strainatate de 10 ani si figurez in registrul de plata pentru salubrizare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajuatati cu un sfat. Locuiesc de 10 ani in strainatate. Anul trecut mi-am reinnoit actele romaneati -- cartea de identitate, si am schimbat si adresa de domiciliu, figurand acum pe adresa mamei. Dumneai este proprietarul casei. In total petrec cam 10 zile de -a lungul unui an la aceasta adresa. Cu toate acestea figurez ca 1 persoana in regsitrul primariei pentru plata salubrizarii. Care este modalitatea legala de a fi eliminata de la plata gunoiului, din moment ce nu locuiesc acolo? Numele meu a fost adaugat la plata acestui serviciu o data cu innoirea cartii de identitate. Multumesc anticipat! Apreciez daca imi puteti da ca referinta legea care reglemteaza genul acesta de servicii, sau orice alt suport.
Cel mai recent răspuns: iubire77 , utilizator 15:40, 29 Ianuarie 2020
Nu exista lege care reglementeaza acest lucru. Este un regulament pentru taxa de salubritate pentru fiecare primarie. Unde aveti domiciliul acolo platiti taxa de salubritate. Puteti face o solicitare să vă scoata de la salubritate, cu conditia sa duceti acte justificative ca locuiti in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria mi-a mărit taxa de salubritate nejustificat, adăugând la calcul soția și copiii deși ei au domiciliul în oraș și vin aici ocazional. este legal ce s-a făcut? mihai lupu mihai lupu Buna ziua, Am aflat astazi ca am de plata la primarie o taxa de salubritate pt 3 persoane suplimentar contractului meu de salubritate, din februarie 2017 - ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare sldbogdan sldbogdan Buna ziua !! In conditiile in care locuiesc la sat iar masina de gunoi nu poate ajunge niciodata la mn pentru ridicarea gunoiului din cauza lipsei unui drum ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am cumparat o garsoniera acum citiva ani in urma,de ... cony55 cony55 Buna seara.Am cumparat o garsoniera acum citiva ani in urma,de la mama mea.Ea si a rezervat dreptul de abitatie asupra imobilului,pina la incetarea din ... (vezi toată discuția)