avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Darea in plata pentru persoanele deja executate
Discuție deschisă în Executare silită

Darea in plata pentru persoanele deja executate

Am cumpărat un apartament prin credit ipotecar in franci elvețieni. Rata nu am putut sa o mai plătesc iar apartamentul ipotecat a fost vândut! Am rămas după vânzarea apartamentului cu o datorie foarte mare și plus conturile cu popriri pe ele. Mă interesează daca legea dării in plata este valabilă și pentru și mine ...

Alte discuții în legătură

Dare in plata dupa executare silita tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti, caci, in lumina ultimelor modificari, nu mai inteleg. Am avut un credit de nevoi personale in franci elvetieni, garantat cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa renunt la apartament ipotecat ? halupacristina halupacristina Am facut un credit in franci elvetieni si ma intereseaza cum se procedeaza in situatia in care vreau sa renunt la apartament cu ipoteca pe el#-o. Creditul l-am ... (vezi toată discuția)
Faliment in caz de ipoteca rang ii luminigeorgia luminigeorgia buna ziua. va descriu o problema mai delicata in speranta ca voi afla niste informatii utile. in 2008 am luat un apartament cu credit ipotecar (banca1). in ... (vezi toată discuția)