avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara.Cum se procedeaza pentru o executare silita,care ar fi pasiii?Am un apartament luat prin credit la bancpost,creditul a fost facut la inceput in franci elvetieni apoi dupa o perioada am inceput sa nu mai pot face fata sa platesc deoarece valoarea lui crescuse de aproape trei ori.dupa nenumarate demersuri am reusit sa fac o conversie si tot nu a fost asa de roz precum credeam dupa o perioada de timp l-am incuiat si plecat in strainatate aici totul a fost bine un timp apoi am ramas fara loc de munca si nu am mai putut sa imi platesc ratele,acest lucru sa intimplat exact cand aceasta banca a fost preluata.si asa ne-a anutat o vecina trimitandu-ne o poza pe fcb-uc ca un executor sa interesat la asociatia de proprietari de situatia apartamentului,precizez ca dupa ce am primit acea poza noi am apelat la acel birou de executare si am cerut am si facut o cerere pentru un acord si nici pana astazi nu am primit raspuns dar ne a anuntat o alta vecina ca apartamentul deja sa vandut.As vrea sa stiu este posibil asa ceva ??Tin sa va scriu ca in aceea cerere pe care am trimis-o sunt si datele noastre de contact.

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Credit bancar fara ipoteca MadalinaDavid MadalinaDavid Am luat un credit bancar la Bancpost in anul 2008, fara ipoteca, doar cu buletinul. Creditul era in franci elvetieni. Am platit ratele un an si jumatate, iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neachitat balantamr balantamr Am facut un credit la Volksbank unde am girat cu apartamentul. Au aparut probleme, rate neachitate, etc, credit declarat scadent si dat spre executare silita. ... (vezi toată discuția)