Bună ziua, sunt inspector s.s.m. la un serviciu din cadrul Primăriei Municipiului și am întocmit, în baza legislației în vigoare, dosarul cu documentele și aprobarea buletinelor de expertiză de către Direcția de Sănătate Publică, necesare obținerii sporului de 15% pentru condiții vătămătoare și de risc pentru angajați, având absolut toate documentele necesare în vederea acordării acestuia. Din păcate, răspunsul vehiculat din Primărie a fost că din cauza unui articol din OUG 114/2018 apărut în ianuarie 2020, noi nu mai avem dreptul să ni se acorde acest spor, pentru că a fost ,,plafonat la nivelul anului 2019”, iar noi, dacă îl solicităm din 2020, nu ni se cuvine, iar articolul menționat face această precizare. Adaug faptul că am încercat să facem documentația necesară și în cursul anilor 2018, 2019, însă atunci eram opriți spunându-ne că nu sunt fonduri, cu toate că sunt servicii care au obținut acest spor încă din 2018. Vă rog să îmi spuneți dacă există o asemenea prevedere legală prin care dacă soliciți începând cu ian. 2020, nu ți se mai acordă sporul... Mulțumesc.