avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obtinere \"duplicat\" certificat inregistrala fiscala ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obtinere "duplicat" certificat inregistrala fiscala (CUI) in cazul pierderii originalului

S-a pierdut, nu se stie imprejurarea, Certificatul emis de ANAF care contine CUI-ul Asociatiei de Proprietari.
Trebuie urmata o procedura aparte, in sensul efectuarii unei cercetari administrative la asociatie, pentru emiterea de catre ANAF a unui duplicat?

Se poate sanctiona asociatia pentru pierdere sau ultimul detinator al documentului?
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2020
c.ionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 20:08, 28 Ianuarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati oficial emitentului sa elibereze document inlocuitor
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Articolul 87 L207/2015. Certificatul de înregistrare fiscală
(3) În cazul pierderii, furtului sau distrugerii certificatului de înregistrare fiscală, organul fiscal eliberează un duplicat al acestuia, în baza cererii contribuabilului/plătitorului și a dovezii de publicare a pierderii, furtului ori distrugerii în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut original cui Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua. Intrebare: daca societatea pierde CUI-ul in original, cum se poate elibera unul nou? Care e procedura, unde se pot adresa si daca aveti idee ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea să înregistrez plățile unor facturi/bonuri care se văd în extrasul bancar, dar la care nu am și nu voi avea documente justificative? contabdodo contabdodo Buna ziua, Cum credeti ca ar trebui sa inregistrez plata unor facturi/bonuri care se vede in extrasul bancar fara sa am documentele si fara sa le mai ... (vezi toată discuția)