avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna.

Buna ziua. Este legal ca societatea la care lucrez ( bugetară) să-mi solicite ca la plecarea în concediu de odihnă să-mi semneze un alt coleg că mă înlocuiește? Deci pe perioada concediului acel coleg pe lângă sarcinile de serviciu ale lui trebuie să le efectueze și pe alte mele. La rândul lui când pleacă el în CO muncesc eu ptr el. Sunt în situația în care fiind singurul specializat pe un sector nici un alt coleg nu vrea să îmi semneze înlocuirea mea. Legal ce alternative am de a ieși din această situație neplăcută pentru mine, care se repetă de ani și ani. Am ajuns în situația de a oferi mici atenții colegilor ptr a semna cererea de concediu. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cumul functii Gabriela Lionte Gabriela Lionte Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: am un salariat cu cumul de functii in aceeasi unitate. functia cu jumatate de norma o are de o luna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Stefan Banica Stefan Banica Buna ziua, As dorii si eu o solutie pentru urmatoarea problema: Sotia mea este angajata de la 01.01.2014 la un spital(de stat) si a vorbit de CO cu sefa ... (vezi toată discuția)