avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Citire publicari din Monitorul Oficial
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Citire publicari din Monitorul Oficial

Buna,

M-ar interesa cum as putea ca persoana fizica sa consult Partea a III-a din Monitorul Oficial ?
Din cate am vazut se poate face un abonament, dar mi se pare destul de scump de facut pentru a citii o singura publicare de acolo si mai ales nu stiu daca este posibil pentru persoane fizice.
Exista vreo alta metoda sau cum se procedeaza ... ?

Va multumesc.
Toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 15:43, 16 Iunie 2006
Poti merge la sediul monitorului oficial, sa iei monitorul exact. Ei au un magazin acolo, si poti cumpara acea publicatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletinul procedurilor de insolventa fany22 fany22 Buna, Imi spune si mie cineva cum pot afla daca o firma e intrata in insolventa/faliment? se poate afla gratis, (aveti un link) sau cat costa un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu instalatiile sanitare si defecte la finisaje intr-un ... jonnybravo2024 jonnybravo2024 Probleme cu instalatiile sanitare si defecte la finisaje intr-un apartament nou Buna ziua, Am cumparat recent un apartament nou, iar la scurt timp dupa ... (vezi toată discuția)
Srl cu profil jurnalistic clepsidra clepsidra buna ziua. doresc sa editez un ziar bilingv, adica in limba romana si o alta limba. doresc sa ma interesez acum care sunt conditiile legii prin care pot sa ... (vezi toată discuția)