avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buletinul procedurilor de insolventa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buletinul procedurilor de insolventa

Buna,

Imi spune si mie cineva cum pot afla daca o firma e intrata in insolventa/faliment? se poate afla gratis, (aveti un link) sau cat costa un abonament...

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: R Cojocaru , utilizator 13:21, 13 Mai 2010
[ link extern ]

in plus, puteti incerca pe Recom
Pe site-ul indicat mai sus puteti afla informatii gratuite doar cu privire la firmele intrate sub incidenta procedurii de insolventa si doar nr. buletinului/buletinelor in care apar informatii despre firma in cauza.
Contracost insa va puteti abona la "Buletinul insolventei" si puteti avea acces inclusiv la continutul buletinelor in care se publica detalii ale insolventei (ex. Hotararea de deschidere a procedurii, notificarea lichidatorului care contine data limita pentru inregistrarea creantelor ...etc). Pentru detalii despre abonament puteti intra pe site-ul mentionat mai sus si gasiti acolo toate detaliile.
Eu personal va sfatuiesc sa verificati mai degraba portalul instantelor de judecata, cautand dupa numele societatii, pentru ca la Recom actualizarea se face destul de greu si riscati sa pierdeti termenele procedurale.

Este o metoda foarte facila de a consulta documente oficiale (Monitorul Oficial al Romaniei, al Republicii Moldova, Jurnalul Oficial al UE si Buletinul Insolventei): www.ebas.biz

Puteti gasi informatii dupa orice fel de cuvinte cheie: numele societatii, data, persoane fizice, CNP-uri... ORICE!

Aplicatia poate fi testata gratuit, dar rezultatele sunt incomplete.
Abonamentul este de 5euro/luna.

Gasiti mai multe detalii pe site. Sigur va va fi de mare ajutor!

O zi frumoasa!


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere de inchidere a procedurii insolventei..... ce inseamna exact hajnyci hajnyci Buna ziua! Am gasit pe site-ul Buletinul Insolventei o firma care are un debit neachitat fata de firma noastra. Vroiam sa fac o actiune in justitie pt ... (vezi toată discuția)
Recom online camelia adina camelia adina buna ziua, oare se mai poate accesa ,, recomonline,,????gratis ???? daca nu.... stie cineva cat costa un abonament ??? sau daca pot vedea in alta parte ... (vezi toată discuția)
Faliment firmã calculatoare Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu O firmă de calculatoare a fost declarată în faliment într-un oraş de provincie printr-un articol din presa locală.Deci asta a fost părerea ... (vezi toată discuția)