avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Incheiere de inchidere a procedurii insolventei..... ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Incheiere de inchidere a procedurii insolventei..... ce inseamna exact

Buna ziua!
Am gasit pe site-ul Buletinul Insolventei o firma care are un debit neachitat fata de firma noastra. Vroiam sa fac o actiune in justitie pt recuperarea sumei. Scrie ca la data de ..... a fost inchisa procedura de insolventa, iar pe site-ul ReCom a vazut ca data ultimei inregistrari a fost la o data ulterioara de cea a inchiderii procedurii insolventei.
Mai am sanse sa recuperez banii?
Va rog sa ma lamuriti care sunt consecintele insolventei.
Mutumesc mult
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 10:16, 13 Noiembrie 2009
Inseamna ca se deschide procedura de lichidare in instanta ceea ce este cam tarziu sa faceti cerere de inscriere la masa credala a firmei insolvente.
Incercati , poate aveti noroc. Normal societatea prin lichidator era obligata sa va instiinteze, avand debite catre d-voastra.:training:
Daca am inteles bine din L 85 atunci inchiderea procedurii nu inseamna neaparat falimentul sau radierea societatii. Pe ReCom scria ca la data de 01.10.2009 a fost ultima inregistrare, de atunci daca era radiata scria nu?
Va rog mult sa-mi raspundeti.
Multumesc
Coroborand cele 2 informatii furnizate de dvs traduc urmatoarele
- s-a deschis procedura insolventei impotriva debitorului si s-a inchis probabil deoarece a achitat debitul
- daca nu apare pe recom RADIATA e de bine , puteti sa faceti actiune o actiune in justitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta oana101983 oana101983 Buna ziua, In cadrul societatii la care lucrez ma confrunt cu urmatoarea situatie: am cativa clienti care au o creanta neachitata din anul 2008. ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi... provizion???????????? janapress janapress pot sa constitui provizion daca nu m-am inscris la masa credala? (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)