avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale a fi sau a nu fi... provizion????????????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

a fi sau a nu fi... provizion????????????

pot sa constitui provizion daca nu m-am inscris la masa credala?
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 16:30, 21 Martie 2014
Daca nu v-ati inscris la masa credala formulati o cerere separata , actiune in pretentii in contracdictioriu cu debitorul prin lichidatorul judiciar . Actiunea se va conexa la dosarul de insolventa .
multumesc pt. recomandare dar problema este ca deja s-a inchis procedura insolventei si societatea a fost radiata(insolventa in forma simplificata) vreau sa stiu daca pot constitui provizion pentru a fi deductibila cheltuiala respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare ca venit a facturi de marfa ramase la masa credala Florin111 Florin111 Buna ziua , Firma X s-a inscris la masa credala a societatii Y in anul 2009  cu facturi de marfa totalizand 94 378,18 lei +TVA .In 2016 s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea fiscala a creantei neinscrise in tabelul creditorilor xm xm Este deductibila fiscal creanta detinuta impotriva debitorului in situatia in care creditorul nu a reusit sa se inscrie la masa credala? nefiind notificat in ... (vezi toată discuția)