avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social documente
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social documente

Bună ziua, doresc să deschid o firmă, cu sediul social într-un imobil deținut de bunica mea. Problema este că în actele pe care le deține, atât în titlul de proprietate cât și în certificatul de moștenitor, nu este trecută adresa imobilului completa, adică cu număr și stradă, este trecuta doar localitatea si județul. Documentele sunt de dinainte de anul 1990. Am înțeles că nici unul dintre aceste documente nu îmi sunt de folos pentru a stabili sediul social. Ce pot face în acest caz? Se poate folosi la ONRC pentru a dovedi adresa imobilului o adeverință eliberată de primărie care să dovedească adresa sau un Extras de carte funciară, împreună cu CM sau Titlul de proprietate?! Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2020
andra-celia, utilizator
Cel mai recent răspuns: andra-celia , utilizator 14:55, 30 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă proprietatea este întabulată în CF, depuneți un extras CF.
Vă mulțumesc. Voi reveni cu informații despre cum a decurs, poate sunt utile și pentru altcineva.
Bună ziua,am vorbit astăzi la departamentul juridic al Registrului comerțului , într-adevăr se poate depune un extras de carte funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face titlul de proprietar daca am titul de mostenitor? e.madalin e.madalin Buna seara, Doresc sa stiu care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru a obtine un titlu de proprietar. Mentionez ca am doar titlul de ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul social al altui pfa calimera calimera Va rog luminati-ma si pe mine. Vreau sa folosesc sediul social al unui alt PFA, dar nu are cadastru (si implicit intabularea facuta. Stiu ca am nrvoie de un ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare adresa imobilului incompleta andrei_rosu23 andrei_rosu23 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat in urmatoarea speta: parintii mei au achizitionat un imobil in 1996,iar in contractul de vanzare cumparare la ... (vezi toată discuția)