avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara.. As dori sa stiu pensia alimentara raportata la salariu minim se plateste din net sau brut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 30 Ianuarie 2020
Din net.
Am o cunostinta care a divortat recent la notar si a fost pusa sa plateasca din brut, ce poate face?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator
La notar, divorțul este făcut pe cale amiabilă, iar părțile pot să se înțeleagă cum doresc asupra cuantumului pensiei de întreținere.

Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator
Doar ca acum i se pare mult, poate face actiune in instanta? Si nu-i respecta nici programul de vizita
Doar când se schimbă situația poate cere modificarea măsurilor stabilite. Până atunci, hotărârea se bucură de putere de lucru judecat.

Alte discuții în legătură

Custodie- drept de vizita alexx37 alexx37 Buna seara....am divortat la notariat, s-a stabilit programul de vizita, dar de cate ori doresc sa-mi vad copilul are o scuza ca are lectii...desi e clasa a ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizita de catre mama doru 40 doru 40 bine v-am gasit dragilor! in ultima perioada aproximativ 8-9 luni nu mai am aces la programul de vizita pe care l-am optinut printro hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)