avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Permisul de conducere in Italia.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Permisul de conducere in Italia.

Salutare . Recent am obtinut permisul de conducere in Romania , eu fiind temporar stabilit in Italia . Mentionez ca nu sunt rezident aici. As dorii sa stiu care sunt regulile in Italia pentru cetatenii cu permisul romanesc . Trebuie cumva tradus si legalizat sau pot circula cu el asa? De asemenea , sunt in primul an de permis..ce restrictii sunt pentru incepatori ? Daca este cineva care conduce cu permis romanesc in Italia si poate sa imi raspunda as fi recunoscator . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:39, 30 Ianuarie 2020
intrebati direct la sursa, la serviciul de permise in Italia.
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis intr-o tara europeana clientX clientX In cazul unei persoane cu cetatenie romana, careia i-a fost anulat permisul de conducere in Romania, dar care poseda permis de conducere european, in ce ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere obtinut in afara chivu sorin chivu sorin buna ziua!as vrea sa stiu daca un permisul de conducere obtinut in Italia este valabil in Romania,si ce trebuie sa fac la reintoarcerea si restabilirea in ... (vezi toată discuția)
Info va rog - schimbare permis rezident ue cu permis romanesc khan khan salut,sunt cetaten pakistanez cu resedinta permanent in Italia(de 20 ani) am permis de conducere emis de autoritate din pakistan,.cum fac sa schimb permisul ... (vezi toată discuția)