avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract comodat

buna ziua
As dori sa intreb daca un contract de comodat incheiat intre o pers juridica si una fizica trebuie intregistrat neaparat la notar sau avocat

Este valabil ca inscris sub semnatura privata, nu trebuie autentificat de notar sau atestat de avocat.
NU este obligatorie forma autentica pentru contractul de comodat! B-)
Buna ziua
Am un control de la finante, la data infiintari soc am intocmit un contract de comodat intre pers fizica si pers juridica in care am specificat ca pers fizica da in folosinta gratuita 80% din spatiu pers juridice ,dar pers juridica se angajeaja sa plateasca curentul si telefonul,cei de la finante nu li-l ia in considerare daca nu-i autentificat la notar .Unde gasesc o lege in care sai conving ca acest contract nu trebuie inregistrat
cu multumiri
Paul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de cedare folosinta spatiu Bettina87 Bettina87 Buna ziua, - Daca fac un contract de cedare folosinta spatiu cu proprietarul spatiului trebuie sa inregistram acest contract la un notar, avocat sau la alte ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau inchiriere madalinap80 madalinap80 Buna ziua O pers juridica are in folosinta, cu un contract de comodat, de la o pers fizica, un spatiu comercial. Pers juridica doreste sa dea o parte din ... (vezi toată discuția)
Act aditional ca contract de comodat claudiaP claudiaP Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de act aditional la contractul de comodat incheiat pentru un spatiu? Contractul de comodat a fost intocmit la notar. ... (vezi toată discuția)