avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt din locuinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt din locuinta

Ce fel de proces trebuie să inventez către sotul meu si catre sora soțului care a luat toate bunurile din casa , fără acordul meu, Bunurile fiind comune ( eu si sotul ) după o căsnicie de 28 ani.
Va rog sa imi da.ti o idee, un sfat, orice este de ajutor acum in situatia mea.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lavrima , utilizator 18:23, 30 Ianuarie 2020
Dati mai multe detalii.. dvs unde erati ? mai sunteti casatorita cu sotul ? locuiti in casa de unde s-au luat bunurile ?
Eu eram la munca in Anglia, si bani trimiteam lunar acasa..
Acum sotul a intentat proces de divort, venind in tara am constatat că toate lucrurile lipsesc, mobila, covoare, perdele, etc.
Momentan sotul locuiește cu a alta femeie, dar din cate mi au spus vecinii sora soțului a luat lucrurile.
Ce pot sa fac in acest caz??

gi-jane2 a scris:

Dati mai multe detalii.. dvs unde erati ? mai sunteti casatorita cu sotul ? locuiti in casa de unde s-au luat bunurile ?

Plangere penala pentru furt.
Multumesc pentru raspuns s si promptitudine.
Imi adun puterile si voi contacta un avocat.
Procesul va fi la Sibiu

Doamne ajuta tuturor .

Plangere penala pentru furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot sta in concubinaj in casa noastra aflata in partaj. o pot evacua pe concubina? sau pe amandoi ? zeita_zeita zeita_zeita Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o problema. Fostul meu sot sta in concubinaj in casa familiala construita impreuna in timpul casniciei noastre. Noi am ... (vezi toată discuția)
Cum ne putem apãra? roxana1234 roxana1234 Bună ziua! Soţul mamei a murit de cancer acum o lună, mama fiind singura persoană care a avut grijă de el (cu vizite extrem de rare de la mama şi sora ... (vezi toată discuția)
Tutela copilului victor_teodorescu victor_teodorescu am un baiat de 1 an si 7 luni ce locuieste cu socrii, eu fiind plecat din tara.si despartit de sotie. sotia a stat cu copilul o perioada dupa care l-a cam ... (vezi toată discuția)