avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu administratorul de bloc.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu administratorul de bloc.

Buna ziua. Am o problemă legată de administratorul blocului si anume 2luni la rînd (noiembrie-decembrie)nu am avut căldură datorită unor probleme la instalatia de incalzire a blocului. Administratorului blocului zicea ca e problema la mine in garsonieră la calorifer ca e infundat,am adus un instalator care a constatat ca problema nu e de la mine ci de la sistemul blocului. Într-un final după mai multe discuții cu administratorul blocului a rezolvat problema (era o problemă destul de ușor de rezolvat,adică trebuia doar aerisită coloana blocului). In aceste două luni eu am platit întreținerea iar acum dacă i-am zis administratorul blocului ca nu e corect că am platit ceva ce eu nu am avut. Raspunsul ei a fost ca el nu are ce sa facă,eu tot in acest timp cat nu am avut căldură m-am incalzit cu o aerotermă pe curent. Intrebarea mea e cum sa procedez ca să imi pot recupera banii pw care i-am dat degeaba?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: amotida , utilizator 13:31, 31 Ianuarie 2020
Nustiu daca in acest moment mai puteti face ceva.
Probabil daca in momentul cand ati constatat problemele instalatiei depuneati o sesizare scrisa (cu confirmare de primire sau cu inregistrare) lucrurile ar fi decurs altfel. Iar apoi, in cazul cand dupa afisarea listelor de plata ati fi observat ca sunteti trecut la plata in acelasi mod, sa fi facut contestatie (in scris, in termen de 10 zile de la afisare).
Acum, in lipsa unei eventuale bune intelegeri cu administratorul si presedintele (presedinte care e posibil sa nici nu stie de situatie), pare tardiv. Insa daca exista bunavointa din partea acestora, cred ca s-ar putea rezolva cumva.
Incercati acum sa va adresati Presedintelui asociatiei, in scris, descriindu-i ce si cum s-a intamplat, in speranta ca poate acesta va reactiona cumva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

administrația blocului Mihai.Clatinici Mihai.Clatinici Buna seara . O intrebare am si u daca se poate sa si primesc un raspuns. De 2,3 ani tot anunt Administrația și președintele blocului in legatura ca eu iarna ... (vezi toată discuția)
Ultim etaj cu calorifere reci sau slab incalzite adrhc adrhc Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, sector 5 la et.8 (ultimul). Dintotdeauna (10 ani) de cand locuiesc in actualul apartament caloriferele am observat ca se ... (vezi toată discuția)
Problema incalzire ineficienta (aproape inexistenta) dtimi dtimi Buna ziua As vrea vrea sa clarific daca se poate cu ajutorul dvs pasii de urmat pentru rezolvarea situatiei de mai jos. De ani de zile (cel putin 4 de ... (vezi toată discuția)