avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Dreptul la viata
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Dreptul la viata

Sant de 2 ani an Italia Milano primele trei luni miau dat tratamentul pentru HIV. După trei luni sau oprit spunând că nu am asigurare ieu știind că pentru HIV este gratis an toată Europa am rămas surprins și de 11,luni am slăbit 28 de kg mă simt mai mult rău decât bine deci, mi-au tăiat dreptul la viata ce părere aveți despre asta???

Alte discuții în legătură

Malpraxis medical. are rost să dau medicul în judecată pentru că mi-a prescris un tratament care mi-a făcut mult rău? Fenomena Fenomena Dati-mi voie sa ma prezint sub forma anonima. Sa presupunem ca ma numesc Adela, am 31 ani. In urma cu 2 ani am apelat la serviciile profesionale ale unei dne ... (vezi toată discuția)
Speranta de a recupera o parte din cheltuielile tratamentului kronung kronung Operatie Meningiom -August 2011-reusita.Octombrie 2011-operatie drenaj cerebral fara valve-reusIta,noiembrie 2011 incercare de operatie care nu a reusIt nu din ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate chiojdean chiojdean buna ziua.in primul rand multumesc ca existati. va expun subiectul:soacra fratelui meu,o femeie puternica si muncitoare la viata ei,are de mai bine de un an ... (vezi toată discuția)