avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce sanse mai am sa imi recuperez un cont… ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce sanse mai am sa imi recuperez un cont… ?

Fostul socru avea un iPad care il folosea fosta nevasta. Am pus contul meu pe el si cativa ani fara problem. Am divortat. Dupa o perioada ma suna fostul socru si ma roaga sa ii dau parola de la tablet ca are nevoie sa o deblocheze… De buna credinta si de naiv, am dat parola.

Fast forword… incerc sa intru in cont si nu pot ca nu mai e aceeas parola. A schimbat parola, a schimbat adresa de recuperare de pe acel cont si a schimbat intrebarile de siguranta. Deci din acest punct nu am cum sa recuperez contul
Daca nu ma pot intelege cu omul omeneset sa imi recuperez contul, ce sanse / variante am sa imi mai pot recupera acel cont. …LEGAL…

Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
vlad20031986, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:42, 30 Ianuarie 2020
Luati legatura cu cei de la Apple, poate va pot ajuta dumnealor, in urma raspunsului la cateva intrebari legate de acel cont...
Inainte sa intreb aici, am vorbit cu ei.
Nu ma pot ajuta , motivand ca nu imi poate stabili identitatea.
Am zis ca sa imi trimita un mail pe adresa de logare / Apple ID sa il confirm. A zis ca nu se poate asta. Am cerut sa le trimit un act de identitate... nici aia nu accepta.
PS - Desi mi-au trimis un SMS cu un cod care sa il comunic reprezentantului cu care vorbeam la telefon, tot nu au vrut sa ma ajute.
Alta posibilitate nu vad...
De fapt, ar fi una dar nu este "legala'...
Mai incercati sa discutati cu dumnealor, poate nimmeriti un operator ce spune ca va poate ajuta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)
Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)
Conturi yahoo messenger sparte viorel2010 viorel2010 Am si eu o problema mai complicata deoarece de la un simplu joc (triburile) s-a mers mult mai departe, spargere de adrese de mail si infractiunea de alterare a ... (vezi toată discuția)