avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Fan Courier refuza sa colaboreze
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Fan Courier refuza sa colaboreze

Buna ziua.
In urma cu aprox un an am trimis 1 colet cu FanCourier (ambalat corespunzator) iar in urma manipularii firma de curierat a distrus coletul.Am cerut despagubirea coletului ,am obtinut suma doar dupa o plangere la OPC.Dupa plata despagubirii FanCourier ne-a anuntat ca nu mai ridica cooete de la noi si ca nu mai doreste colaborarea.Au acest drept? Pot face astfel de discriminari avand in vedere ca a fost greseala lor?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Colet distrus in timp ce se afla in custodia firmei de curierat cristianv23 cristianv23 Buna dimineata, in data de 23.01.2019 am livrat o tapiterie auto cu destinatia Bacau, ajuns coletul la destinatie in data de 25.01.2019 a fost desfacut ... (vezi toată discuția)
Colet deteliorat de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, In data de 21.09.2015 am trimis prin anuntul postat pe siteul X, un colet. Cei de la curierat au pierdut AWB-ul coletului si au livrat din ... (vezi toată discuția)
Furt din colet expediat prin fancourier elisg elisg Buna ziua, Problema este referitoare la un Laptop furat dintr-un colet expediat din Romania in Germania prin firma Fancourier. Datele sunt ... (vezi toată discuția)