avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperarea dauna RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperarea dauna RCA

În cât timp se poate primi suma de la o firmă de asigurări după ce sa trimis documentația respectiv contractul de închiriere a masini , dosarul de dauna cat si cererea de dauna . Vreau sa stiu daca se mai evaluează dosarul său trebuie sa se dea sumele datorate multumesc

Alte discuții în legătură

Am avut un acident cu masina si asigurarea de la vinovatul nu ... Andrea4564 Andrea4564 Am avut un acident cu masina si asigurarea de la vinovatul nu a platit nimic de 6 luni. Este mai bine sa dau in judecat pe asigurarea sau pe ala care mia lovit ... (vezi toată discuția)
Problema cu un accident de masina Syfer98 Syfer98 Buna ziua! Am si eu o problema si vreau sa stiu ce pot sa fac in acest caz daca se poate sa ma ajute cineva. Lucrez la o firma si acuma aproximativ o luna ... (vezi toată discuția)
Dauna totala!! ce trebuie sa fac... cosmir cosmir Buna! am avut un accident la inceputul lunii in 4, chiar in ziua respectiva am sunat la asigurator si mi s-a deschis dosar de dauna pe RCA. Masina am dus-o ... (vezi toată discuția)