avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Onorariu avocati din oficiu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Onorariu avocati din oficiu

Buna ziua

Sunt reclamant Am o înaintare în instanță cu apel la data de 03 02 2020. Am pierdut în instanță in 16 01 iar cei 6 avocați din oficiu apărând 6 părati pe care i am adus în instanță s a decis ca se cuvine să fie plătiți de către mine cu 3000 de lei.
Sentința suna asa
Art 2 alin1 pct1 lit o avansarea onorariilor din fondurile Min Justitiei
După care, următoarea frază:
Art 18 OUG 51/2008 obliga reclamanta la plata catre stat a 3000 lei onorariile aparatorilor din oficiu

Eu una nu inteleg cum e posibil asa ceva. Imi poate explica si mie cineva va rog? După stiinta mea avocații din oficiu sunt platiti din oficiu!!

Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata Adrian 74 Adrian 74 Buna ziua.In cazul unui partaj judiciar unde reclamantului i sa perceput suma de 4470 lei reprezentand taxa judiciara de timbru si onorariu de avocat in ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila in litigiu munca-drepturi banesti ContSters155865 ContSters155865 Intrebare: cine plateste expertul contabil intr-un litigiu de munca, sau mai bine zis, daca se castiga procesul de catre reclamant (angajat) paratul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ContSters354748 ContSters354748 buna ziua. tatal meu a avut o disputa cu un vecin ducandu-se fara a se interesa la judecatorie si dandu-l in judecata pentru a obtine ordin de restrictie. ... (vezi toată discuția)