Delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile calendaristice in 12 luni si se poate prelungi pentru perioade succesive de maximum 60 de zile calendaristice, numai cu acordul salariatului. Refuzul salariatului de prelungire a delegarii nu poate constitui motiv pentru sanctionarea disciplinara a acestuia.
Asta am înțeles. Problema este ca știe de treaba asta și tot abuzează adică trece și 6 luni pana te deleagă înapoi. Eu cum ar trebui sa procedez în cazul acesta? Unde ar trebui sa fac plângere?
Nici nu este nevoie sa va delege inapoi ... unde ati citi asa ceva ?
Este logic ,la terminarea delegarii se revine inapoi la locul de unde ati fost delegat ... aveti dreptul sa contestati decizia de delegare emisa contrara legii.
Delegare
Zese0610
Pe data de 1 ianuarie 2020 am fost delegat la o alta unitate de către sef, am fost în audienta la director și pe data de 1 martie 2020 am fost trimis ... (vezi toată discuția)
Delegare
promes
Va rog sa-mi spuneti si mie pe ce perioada se poate face delegarea unui angajat la acelasi angajator(de pe un compartiment pe o sectie a unui spital sau ... (vezi toată discuția)