avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca mi-a expirat buletinul acum doua zile pot ridica ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca mi-a expirat buletinul acum doua zile pot ridica banii trimisi din strainatate?

Mi-a trimis cineva ieri niste bani din strainatate dar am uitat ca mi-a expirat buletinul pe 28, urmeaza sa il refac luni. Pot ridica banii daca buletinul a expirat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:10, 31 Ianuarie 2020
Nu veti reusi sa ridicați banii.
Scoateți alt act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu pasaportul AndreeaBbbb AndreeaBbbb Buna, Buletinul mi-a expirat in data de 28 decembrie 2019, iar intrucat locuiesc in alt oras decat unde am domiciliul, abia in luna martie 2020 am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Imputernicire/ buletin expirat pieceofwork pieceofwork Locuiesc in strainatate de mai bine de 3 ani. O sa vin in Romania pentru cateva saptamani si doream sa ii fac diferite imputerniciri mamei mele, dar buletinul ... (vezi toată discuția)