Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea informatie, am o societate cu asociat unic si as dori sa retrag dividendele de pe urma anului 2019, am inteles ca este nevoie sa se completeze declaratia 205 pentru acestea....care este termenul pentru declaratia 205? Daca retrag dividende anul acesta prin aprilie si atunci depun formularul 100 cu impozitul pe dividende......declaratia 205 o pot completa in aprilie?Multumesc anticipat!
Multumesc... Si in decl 205 care are termen astăzi ce declar... Dividendele din 2018?...daca depun luni pe 03 febr decl 205 este vreo problema?.... Iau amenda?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.