avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie Lucrari Dentare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie Lucrari Dentare

Buna ziua,
As dori sa stiu daca in Romania, pentru lucrari dentare este obligatoriu sa se acorde garantie pe lucrarea efectuata.
Prin "lucrare dentara", ma refer la toate tipurile de lucrari efectuate intr-un cabinet medical stomatologic, de la o plomba definitiva si pana la implanturi. Nu ma refer aici decat la lucrari cu caracter definitiv.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Garantie lucrare dentara Caramarin Caramarin Buna ziua! As dori si eu o lamurire referitoare la acordarea certificatului de garantie pentru o lucrare dentara. Cum se pot armoniza prevederile legii ... (vezi toată discuția)
Escrocat de un dentist catalinstanescu catalinstanescu Buna ziua ,ma numesc Stanescu Catalin ,in urma cu doua luni am fost la un cabinet stomatologic pentru solutionarea a patru carii dentare si lipirea unui dinte ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)