avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Escrocat de un dentist
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Escrocat de un dentist

Buna ziua ,ma numesc Stanescu Catalin ,in urma cu doua luni am fost la un cabinet stomatologic pentru solutionarea a patru carii dentare si lipirea unui dinte care a cazut .La insistentele medicului stomatolog...am cazut de comun acord sa imi desfaca in totalitate lucrarea veche de 30 de ani ...pe motiv ca gingia s-a modificat , lucrarea s-ar fi ingalbenit..etc. Asa ca mi-a confectionat o noua coroana dentara ,a montat-o ...garantand pentru ea 20 de ani ...verbal ,bineinteles.Cele patru plombe au fost facute provizorii ,urmand ca anul care in vine cand ma intorc in concediu in tara sa monteze plombe definitive. Toate acestea au costat 6100 lei , am achitat fara a cere un bon fiscal . Cum spuneam ,au trecut doua luni ,plombele provizorii le am pierdut demult ,ieri mi-a cazut si lucrarea,coroana .Am contactat pe mail si telefonic dentistul care mi-a raspuns arogant ca nu are nici o vina ,abia daca isi mai aduce aminte despre ce este vorba....si mi-a spus ca nu am decat sa ma duc in tara sa imi faca alta lucrare..dar pe bani ,bineteles. Mentionez ca momentan lucrez in Marea Britanie ,cum imi pot recupera bani oare de la acest individ ? ce sanse legale am sa rezolv problema si tot odata sa nu mai ajunga si alte persoane in situatia mea ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:08, 31 August 2016
Buna ziua, domnule Stanescu. Faptul ca ati achitat fara a cere bon fiscal va pune intr-o postura foarte delicata.
Exista martori sau altceva ce credeti ca ar putea veni in sprijinul celor afirmate de dvs.?
Daca (zic daca, adica punem raul in fata), daca doctorul spune ca v-a facut lucrarea iar dvs. l-ati dus cu vorba si ati plecat din tara fara sa-l platiti? Trebuie sa va ganditi la toate.

Teoretic, este posibila o actiune in despagubiri, insa asta inseamna alti bani, alti nervi, expertize, martori si nu in ultimul rand nu aveti garantia ca veti castiga.
In concluzie ...este greu de dat cu parerea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului Daniela Cimpeanu Daniela Cimpeanu Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de ... (vezi toată discuția)
Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)