Imi raspunde ,va rog respectuos ,si mie,cineva la aceste doua intrebari succesive ?!Si insist,pentru ca imi este refuzat "dreptul la informare",si de catre primaria locala,de aproape un an,
de fiecare data cand solicit TOP/CAD,pe motiv ca sunt informatii "confidentiale" inclusiv ca raspuns la o cerere scrisa si inregistrata in 17.01.2020,si de catre referenzii Cartii Funciare, de o saptamana,pentru un EXTRAS DE CARTE FUNCIARA de INFORMARE -online-care nu are valoare legislativa,si ar trebui sa fie eliberat oricarui cetatean cu drept la informare,chiar daca este sau nu proprietar de imobil.A trebuit sa fiu mai intai programata,si obligata sa astept un raspuns plauzibil .Poate ma ajuta cineva sa inteleg cine anume,dintre functionarii publici ai celor doua institutii publice, are datoria moral-profesionala ,sa imi elibereze aceste doua informatii.VA MULTUMESC!!!
chalout a scris:
Buna seara! As dori sa aflu ce inseamna sa fi inscris intr-un registru agricol in punctul denumit "Acasa",si care este legatura intre numarul de volume si pozitii agrare-mai precis,trebuie sa coincida?!Am descoperit o inadvertenta intr-o adeverinta , intre nr.de pozitii ,respectiv pozitia 49-vol 1 din 2008 ,si una total diferita, eliberata in 2019 -pozitia 45 -vol 1,mai mult,nu este mentionat nici proprietarul, ca in cea din 2008.
Va multumesc anticipat!