avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Refuzul primariei de a incasa impozitul aferent unui ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Refuzul primariei de a incasa impozitul aferent unui teren intravilan.


In 2002 am achizitionat printr-o chitanta de mana un teren care este pozitionat in capatul proprietatii mele. Din 2002 m-am folosit de acest teren dar nu am platit impozitul pentru acest teren. In 2016 am fost la primarie si am spus ca doresc sa platesc toate restantele pentru acel teren, insa cei de la impozite si taxe au refuzat sa imi incaseze banii motivand faptul ca eu nu sunt propietarul terenului.

Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi oferi o solutie in legatura cu acest aspect.

Mentionez faptul ca din 2006 nici persoana care mi-a vandut terenul nu a mai platit impozitul pentru terenul respectiv.
Mai doresc sa stiu daca exista vreo prevedere legala care sa impuna o astfel de interdictie (adica ca numai proprietarul poate plati) cu privire la incasarea de catre autoritatile locale a unei astfel de platii, ce reprezinta pana la urma achitarea unei datorii fata la bugetul local.

Alte discuții în legătură

Refuzul primariei de a incasa impozitul aferent unui teren intravilan. botea_daniel botea_daniel In 2002 am achizitionat printr-o chitanta de mana un teren care este pozitionat in capatul proprietatii mele. Din 2002 m-am folosit de acest teren dar nu am ... (vezi toată discuția)
Teren vandut cu chitanta mana in urma cu 20 ani .. constantin29 constantin29 Buna ziua. Sora mamei a vandut un teren intravilan cu chitanta de mana(cred) in urma cu 15 -20 ani. Cu toate ca era si mama propietara bunicul fiind decedat ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru / intabulare daniel00k daniel00k Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Sunt propietarul unei case pe care am mostenit-o de la tata, care la randul lui a mostenit-o de la parintii lui, care ... (vezi toată discuția)